Vaikka ensimmäinen kevätkuukausi tuli avattu blogin puolella aurinkoisen soseen avittamilla pekonipullilla, niin oikeassa elämässä emäntä korkkasi sen vähintäänkin yhtä aurinkoisella kookos-kanakeitolla
Tämä on tosi hieno projekti, koska kukapa meistä haluaisi että joka paikka täyttyy roskasta. Vantaan Energialla onmeneillään projekti, jossa he haluavat tehdä Vantaasta Suomen roskattominta kaupunkia
Kuullota voita ja jauhoa kasarissa, kaada joukkoon paistolientä ja kermaa. Paista juuri uunin keskitasonalapuolella 30 minuuttia. Keitä 5 minuuttia, mausta suolalla ja pippurilla sekä hyytelöllä
Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Ota kalkkuna uunista ja kääri se folioon. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa filee kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kera. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta. Kääri filee alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia
kokonaisiavalkopippureita. Ylikypsänä tarjottavan karitsan lavan valmistaminen vaatii hieman enemmän aikaa, mutta lopputulos on suussasulavan herkullista
Keitä lihoja ja kasviksia mausteiden kera vedessä kattilassa kunnes liha on mureaa. Nosta liha kattilasta ja kääri se kosteaan voipaperiin jottei se kuivu
Jatka paistamista uunissa 40 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpö on 77 astetta. Ota liha uunista, kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10-20 minuuttia ennen kuin se leikataan ohuiksi viipaleiksi
maustepippuria (kokonainen). Revi tai leikkaa liha paloiksi. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 120-asteisessa uunissa kunnes liha on ylikypsää (3-4 tuntia)
Uskon että se eiole pelkästään olutta ja currywurstia, haussa ovat lähinnä saksalaiset luomu- ja pientuottajien viinit, Berliinin etninen ruokatarjonta sekä aito oikea turkkilainen kebab
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.