O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Jos kolme kertaa peräkkäin sain nämä onnistumaan, niin luulisin nämä nyt osaavani. Innostuin onnnistumisesta niin valtavasti, että tein vaaleanpunaisten macaronsien jälkeen keltaisia ja kun sekin taikina onnistui, niin oli pakko tehdä vielä vaaleanvihreitä
O. l. e. n. t. h. y. m. a. c. r. o. j. u. s. k. N. i. d. p. ä. v. ,. M. -. /. T. ö. S. (. ). R. A. C. 2. 7. 1. 4. 5. g. 8. 0. K. Y. J. H. V. L. Ä. E. 3. P. 6. U. G. I. d l
Kuinka ihanalta Vaahtokarkki Macarons kuulostaakaan. Tämä on sama Kakkukatrin ohje, jolla itse ainakin onnistun varmasti ja olen leiponut ennenkin - katso ohje Suola-Kinuski Macarons
T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
Täytteiden osalta tuli on vapaa, mutta tomaattikastike ja juusto ovat pakollisia elementtejä. Eräässä 1970-luvun keittokirjassa esiteltiin eksootillisten ruokien osiossa "pitsa"
Macarons reseptejä on tullut kokeiltua monenlaisia, joku resepti on täällä blogissakin julkaistuna. Nyt jo pidemmän aikaan olen tehnyt macaronsit italialaisella marengilla, Ohje on hioutunut omassa käytössä mieleiseksi monien reseptien yhdistelmäksi
Siis me paljastetaan nyt synkkä salaisuus - me ei pidetä macaronseista. Maailman parhaaksi kehuttuja Ladureen macaronsejakin on tullut maisteltua vaikka mitä makua ja mikään ei ole koskaan iskenyt
T. i. e. s. n. ,. t. ä. m. a. c. r. o. v. j. k. -. l. R. u. h. y. d. p. O. (. A. f. K. S. ). N. U. M. P. ö. 3. 0. L. V. I. E. J. Ä. *. 5. g. 1. H. B. i l
MACARONS KUORET. Itse halusin melko pieniä ja pursotin noin 1€-kolikon levyisiä macaronseja. Macaronit, nuo kirotut mutta niin suloiset leivokset, jotka on koetelleet mun hermoja iät ja ajat, aina epäonnistuen (kumma kyllä eri tavalla joka kerta)
Useimmat ruotsalaiset tuntevat grillatusta kanasta, banaaneista, kermasta ja suolapähkinöistä tehtävän kanareseptin, josta tuli yksi Ruotsin suosituimmista resepteistä, kun Allt om Mat-lehti julkaisi reseptin numerossaan 13 vuonna 1976
OSALLISTU MACARON KURSSEILLE. Tämä on sama Kakkukatrin ohje, jolla itse ainakin onnistun varmasti ja olen leiponut ennenkin - katso myös ohje Suola-Kinuski Macarons
Ohje on hiukan hankalampi, kuin perinteinen tapa, millä olen yleensä macaronssit tehnyt, mutta uskallan väittää, että tällä ohjeella onnistuu paremmalla todennäköisyydellä
Pierre Hermén ohjeesta poiketen, olen tehnyt suurimman osan viime aikojen macaroneista ilman valkuaisten ikäännyttämistä, enkä ole huomannut juurikaan eroa
Tätä ei edes pitänyt blogata. Yksi tavallinen iltapalapiiras. Oli vain niin hyvää, että nappasin puhelimen kameralla kuvan, ennen kuin haarukoin viimeisen palasen suuhuni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.