300 g perattua savukalaa (lohta, makrillia ym. 300 g perattua savukalaa (lohta, makrillia ym. Lohileivät eli lohileipäset ovat ihanan pieniä suupaloja juhlapöytään ja illanistujaisiin
SKUMRIYA V DOMATEN SOS, MAKRILLIA TOMAATTIKASTIKKEESSA2 keskikokoista sipulia2 valkosipulin kynttä3 rkl rypsiöljyä2 dl tomaattimurskaa1/2 dl valkoviiniäripaus sokeriaripaus merisuolaaripaus rouhittua mustapippuria1 dl persiljanlehtisilppualoraus kermaa2 perattua makrillia (tai 300 g silakkafileitä tai mitä vaan kohtalaisen pieniä kaloja saat käsiisi)nokare voita uunivuoan voiteluunKuori ja silppua sipulit ja valkosipulit. 2 perattua makrillia
3 savustettua makrillia. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata pinaatti ja pohjusta sillä voideltu vuoka. Laita päälle muutama voinokare ja ripottele päälle muskottia
4 annosfileetä makrillia. 1. Hilloke. Pätki raparperit pieneksi ja keitä niitä miedossa sokerivedessä muutama minuutti, niin että ne pehmenevät, mutta eivät hajoa
savumakrillia ja pakasteherneitä. Hernekeittoa ja makrillia. 1 pkt savustettua pippurimakrillia1pussi pakasteherneitä2,5dl vettä2dl kermaa1 rkl kasvisfondiavalkopippuriaKiehauta vesi ja fondi lisää herneet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.