No mutta syy tähän on se, että leipomista pohtiessani eräs tietty ihana ei-suomalainen esitti kainon toiveen brownieista, jolloin keksin syöttää hänelle ehkä suomalaisimpia leivonnaisia ikinä
Olin luvannut että viikonloppuna teemme peltilihapiirakkaa Kaija-tätini perintöreseptillä. Ja serkkuni Ninan kanssa oltiin myös yhdessä kuin paita ja perse koko lapsuus
" Näin mainostetaan tuulemantorttua vanhassa Yhteishyvä-lehdessälapsuusvuosiltani. Tuuleman- tai tuulomantorttu, kuten sitä myös kutsutaan, on mielestäni mokkapalojen äiti
tai lapsuus yleensäkkin. Näistä kekseistä tulee mieleen jotenkin mummola. En edes tiedä onko siellä lapsuudessa tullut tälläsiä edes syötyä, mutta jotenkin se muistui mieleen
Eli kvinoasta tulee mieleen kesä ja lapsuus, mutta kuitenkin suomalaisessa ruokapöydässä se on niin uusi kasvi – tai uusvanha, ettei sitä oikein voi verrata muihin makuihin
Nämä on tosi hyviä ja superhelppoja tehdä - ja tosiaan, ainekset löytyy aina kaapista. Olen himoinnut viime aikoina keksejä, joista tulee lapsuus mieleen
Vohveleista tulee mieleen lapsuus, silloin niitä paistettiin iso kasa, jotka hyvin maistuivat. Tällä ohjeella saat 9-10 vohvelia. Paista 225 asteessa 10-12 min. Poista vohvelit muoteista leivinpaperin päälle, kuviopuoli ylöspäin ja jatka paistamista 3-4 min
Tuli ihan lapsuus ja mummon marjamehut heti mieleen. Teki eilen vietävän paljon mieli jotakin hyvää. Mietin, että mitä voisin tehdä, mitä löytyy kaapista
Tattarista tulee mieleen lapsuus ja ajat, jolloin asuimme vielä Eestissä. Tässä granolassa on jälkkärimäinen tunnelma, sillä joukossa on kaakaojauhetta ja hasselpähkinöitä, jotka tietenkin saavat nutella-fiiliksen kaikkeen
Tajusin juuri, että olen viimeaikoina ollut niin innoissani kausiruoista ja nopeista resepteistä, että japanilainen ruoka on jäänyt vahingossa hieman taka-alalle
Kylään tuli yhden viime vuoden projektin väkeä katsomaan lopputulosta, ja pöytään päätyi avokado-feta-wrappeja, kurkku-katkarapu-wasabi-wrappeja, vähän erilaisia juustoja ja makeana mokkapaloja ja porkkanakakkua
On paljon reseptejä, joista tulee mieleen oma lapsuus sekä vanhat perinteet. En tarkemmin tunne Hanna-tädin piparkakkujen alkuperäistarinaa, mutta tämä resepti on vanha
Minulla oli onnellinen lapsuus. Leikkaa isosta kasslerpalasta noin 1-1,5 cm paksuiset viipaleet. Lôika suurest kasslertükist umbes 1-1,5 cm paksused tükid
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.