I. t. s. e. h. d. y. p. r. o. a. u. k. v. l. ä. i. j. N. n. ,. m. A. (. ). ö. J. K. P. S. f. T. Y. L. 2. O. M. g. E. 8. 0. 5. 1. -. b. w. 6. R. c. 9. 4. 3. g l. d l
E. d. e. l. i. s. t. p. r. o. n. a. u. k. j. v. h. y. ä. ,. m. P. A. L. J. O. N. T. ö. K. f. g. +. '. ). R. 1. 8. (. 3. -. 0. 5. 2. S. M. V. /. 7. c. H. 4. b. d l. r k. t l
Olen pitkää kuolannut protein pow(d)er blogin ohjeita, mutta valitettavasti hyvin moneen reseptiin tulee useampi desi munanvalkuaista, jota on vähän hankala korvata
Kasvissyöjänä olen huomannut, että proteiinin saantini on ollut todella huonoa. Olen kasvattanut proteiinin saantia patukoilla ja juomilla, mutta samaan aikaan huomasin yhden ikävän sivuseikan
Edelliset proteiinipatukat jotka tein olivat hyviä, mutta nämä olivat PALJON parempia. Ohje ei niinkään paljon eronnut edellisestä mutta tulos oli pehmeämpi ja mehukkaampi
Itsetehdyt prodepatukat ovat kyllä huippu juttu. Niistä tulee juuri sellaisia kuin itse haluaa, isompi erä kerrallaan ja hintakaan ei raapaise yhtä pahasti
Tässä kesän korvalla kun olen testaillut erilaisia suklaakakkupohjia, niin ylivoimaisesti suosikikseni on päässyt tämä Suklaapossun Mielettömän mehevä suklaapohja
Resepti. Mä oon taas ollut luova keittiössä. Nyt kehittelin reseptin proteiinipatukoita varten ja täytyy sanoa, että jälleen kerran kotikeittiökokeilu on onnistunut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.