R. a. k. s. t. n. u. o. r. e. l. i. p. ä. P. h. m. j. J. d. y. v. ,. ö. 1. 0. %. T. g. M. L. S. H. (. ). K. V. 6. N. +. 3. 7. °. C. 2. 5. -. I. A. O. F. c
Monia herkkuja syntyy, mutta ne ei kuviin asti ehdi päästä. ) Koristeelliset kakut -lehden blogiin olen säännöllisesti tehnyt erillaisia postauksia, viimeisin niistä on tämä cake pops resepti & ohjeistus
Kannattaa myös kokeilla tehdä pappilan hätävaraa murentuneesta sitruunapiirakasta, se on tosi hyvää. Katu-uskottavuuteni leipojana kärsii taas, mutta tokkopa sitä enää kovin paljonon jäljelläkään
kinkku, paistettu pekonisilppu ja paistetut punasipulisiivut. 100 g)1/2 pekoninpaketin loput paistettuna2 punasipulia öljyssä kuullotettuna150 g ranskankermaa3 kananmunaa4 valkosipulinkynttä1 tl savupaprikajauhettaripaus cayennepippuriamustapippuriasuolaaPinnalle juustoraastettaNypi voi jauhoihin ja lisää kylmä vesi. 1/2 pekoni
itse päätin tehdä jauhelihalla ryyditetyn version. Korealaisten suhde riisiin on lähes pyhä. Jos saat kutsun paikalliseen ruokapöytään, etkä muuta välitä syödä, niin ainakin riisikulho tulisi tyhjentää, sillä täkäläisten mielestä on epäkohteliasta jättää riisi syömättä
Kun taikina on tasaista ( ei jauhopaakkuja) lisää loput vedestä. Nauti itsetehdyn hillon kanssa. niinhän siinä kävi, että vatta huuta lettua ja sitte kun alat tekemään ni hupsista keikkaa, ei olekaan tilkan tilkkaa maitoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.