Tässä kakussa on vain hyviä aamupala-aineksia, ei mitään ylimääräistä. Kyllä vaan - totta se on. Hyppelin hetken riemusta kun törmäsin tähän ideaan 'Viimeistä murua myöten' -blogissa
Mansikat voi myös halkaista näin että jätät vihreät lehdet paikoilleen aika nättiä vai mitä. Mansikat kruunaa kakun ja kermavaahdolla saa niin kauniita pursotuksia että ei siinä sitten paljon muuta koristelua enää kaipaa, muutama mansikka niin se on siinä
M. u. k. a. v. y. s. t. ä. n. p. i. l. T. j. m. o. e. K. d. Y. h. E. r. ,. ö. 1. 5. P. L. (. ). S. 2. 0. g. b. f. z. V. /. +. H. ½. -. J. =. I. A. N. ". ) l. d l
Äitini kävi viikonloppuvieraanamme pari viikkoa sitten ja koskapa oli parahin mansikka-aika niin päädyttiin kokeilemaan kaikkien kehumaa mansikka-Britaa
Helmikuu alkoi ja alkavalla viikolla vietetään Runebergin päivää. Vai Runebergin torttujen päivää. Niihin ei ole voinut olla törmäämättä viime viikkoina
Mutta mitä ihmettä teen tuolla isolla möykyllä kökkäreistä mantelimassan ja sokerimassan seosta. Pääsee lukemaan melkoista joukkoa eri aihepiirien lehtiä ilman, että kaikkia täytyy itse ostaa
Tätä ohjetta kehittelin yhdessä Tekila's Bakeryn Kirsin kanssa. Kirsin nimittäin piti alunperin olla mukana What's cooking Helsinki tapahtumassa esittelemässä mirror glaze kuorrutetta kanssani, mutta kiireiden vuoksi joutui perumaan
Halusin tehdä raikkaan kesäisen mansikkakakun ilman sen kummempia kommervenkkejä. Vaikka juhannusjuhla onkin nyt käsillä, syntyi tämä kakku enemmänkin äitini ja isäni 22-vuotisen avioliittotaipaaleen kunniaksi
Kuten viime merkinnässä uhkailinkin, niin tämäkin kakku on supersuklainen. Tätä oli tarjolla pienissä läksiäisissämme Joensuussa, ja reseptiä vaadittiin näytille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.