Kinkun suolaaminen on helppoa, se pystyy jokainen tekemään itse jos tietää mitä on suola. Mitä isompi kinkku, sitä kauemmin sen suolaaminen tällä menetelmällä kestää
Tärkeää on suunnitella ajoissa mitä haluaa jouluaterialle ja milloin niitä tekee, käyttää hyviä reseptejä ja tehdä osa ruoista etukäteen valmiiksi pakkaseen
R. a. k. s. t. n. u. o. r. e. l. i. p. ä. P. h. m. j. J. d. y. v. ,. ö. 1. 0. %. T. g. M. L. S. H. (. ). K. V. 6. N. +. 3. 7. °. C. 2. 5. -. I. A. O. F. c
Saapas nähdä milloin kiireet hellitää ja ehdin blogiakin alkaa taas aktiivisemmin päivittämään. Monia herkkuja syntyy, mutta ne ei kuviin asti ehdi päästä
V. o. i. n. s. a. ,. e. t. ä. l. v. -. m. r. u. k. ♥. N. h. y. p. Ä. ö. j. T. d. M. 1. /. 2. 0. 3. E. *. K. P. g. 5. L. O. H. f. S. 4. A. ☺. ☺ l. k g. d l. t l
(En tunnusta mitään. Kakkupohjasta voi tehdä aivan ihania korppuja. Kannattaa myös kokeilla tehdä pappilan hätävaraa murentuneesta sitruunapiirakasta, se on tosi hyvää
L. a. p. s. u. d. e. n. k. o. i. j. ä. t. l. v. m. r. J. h. ö. ,. U. y. 6. 5. g. 8. 1. 0. O. P. A. 2. K. S. ". -. V. 9. 7. M. I. H. 4. (. ). T. k g. d l
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pane kinkku kamarapuoli ylöspäin ritilälle uunin alatasolle. Pane ritilän alle reunallinen uunivuoka ja kaada sille noin litra vettä
Anna jäisen kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa. Sulaminen vie vähintään pari vuorikautta. Nosta kinkku huoneenlämpöön ennen paistamista, että sen sisälämpötila nousee noin +10 asteeseen
Minun vastuullani on sitten tehdä kinkun paistoliemestä kastike. Sinappi kannattaa tehdä viimeistään silloin, kun pakastekinkun ottaa sulamaan jääkaappiin
O. m. e. n. a. i. s. j. u. t. o. p. l. h. d. q. k. ,. v. ä. r. y. f. K. ö. M. T. J. V. S. Q. 6. 0. P. F. L. g. c. ’. H. G. A. 3. 1. 2. (. ). -. ½. N. t l. d l
Päivän teema. Tänään on useissa kodeissa päivän teemana joulukinkku ja sen paisto. Ehkä jotkut ovat jo syöneet etko-kinkun, toiset paistavat aattoyöna ja jotkut hankkivat myös jatko-kinkun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.