Miljoonannen kerran - kiusaukset ovat niin helppoa ja hyvää ruokaa, ettei varmaan ole toista. Tänään reseptinä Merimiehen kiusaus kahdella kalalla ja katkaravuilla
Sinisimpukoiden löytäminen lähimarketista tuntuu kyllä vieläkin usein pieneltä lottovoitolta, jostain syystä niitä kun tuntuu olevan sesonkiaikaankin saatavilla lähinnä satunnaisina perjantai-iltoina tai lauantaiaamuisin
- hyppysellinen sahramia. Simpukat olivat tottakai sertifikoitua hyvän omantunnon simpukoita, kaikkihan eivät sitä ole joten varmistakaa että ostatte niitä
Raaka-aineet. Nämä simpukat on valmistettu Gordon Ramsayn kirjasta löytyneen ohjeen mukaan. Poista simpukoista parrat ja heitä pois aukinaiset simpukat, jotka eivät sulkeudu kun niitä napauttaa pöydän reunaan
Opin että illallisen menyyssä ei koskaan saa käyttää samaa raaka-ainetta toista kertaa, tämä on etiketti virhe ja sitä olen kaikki vuodet myös noudattanut, joten kun meillä on lihaa pääruokana osuu kala ja äyriäiset kuten katkaravut, ravut ja simpukat alkuruokaan
Käytin tähän aina kanan koipi-reisiä jotka mielestäni ovat kanan parhain ja maukkain kohta, ja paloittelin jokaisen koiven kolmeen osaan samalla tavalla kuten selitän reseptissäni Coq au vin
Tai no, meillä tätä komboa mussuteltiin itse asiassa ihan arki-illan terveellisenä hemmotteluiltapalana, ja annos ajoi asiansa loistavasti myös tässä yhteydessä
Kampasimpukat kävin ostamassa lähikaupastani Disa's fishistä. Ota kampasimpukat sulamaan pakasteesta hyvissä ajoin niin, että ne ovat huoneen lämpöisiä ennen paistamista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.