Tarjoile riisin ja hyvän salaatin kera. Tämän ruokalajin alkuperäinen ohje on Lars Mannerströmin. Mannerström on yksi Ruotsin huippukokeista ja muun muassa tuomari Ruotsin Masterchefissä
Munakokkeli, rumasta nimestään huolimatta, todistaa tämän täydellisesti. Tämä suussasulavan pehmeä ja maukas munakokkeli antaa puhtia sumuiseenkin kevätpäivään
Hyvin tehty munakokkeli on kermaista ja pehmeää. Kokkeli on parhaimmillaan, kun se on mehevän kosteaa. Tällä ohjeella saat munakokkelin onnistumaan takuuvarmasti
Homman nimi on siis se, että munakokkelia voit valmistaa nopeasti ja vaivattomasti mukissa. Kypsennys tapahtuu mikrossa, joten voit vaikkapa samalla tuusailla aamiaisleivät itsellesi ja murusellesi valmiiksi
leivän päällä tai vaikka perinteisesti pekonien kera. Tähän päivään asti olen tehnyt munakokkelia vaihtelevin reseptein tai ihan lonkalta, mutta nyt päätin tehdä vähän taustatyötä, sillä halusin löytää vinkit siihen, miten saan munakokkelista ihan täydellistä
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
J. o. s. k. u. i. t. ä. l. e. v. a. n. j. d. ,. ö. y. h. P. p. m. M. r. L. S. H. w. -. F. c. b. 3. 8. f. &. E. B. I. K. g. A. ". T. N. 5. 6. 2. 1. 0. 4. C. a l. d l. t l
Minulla on sama ongelma kuin monen suomalaisen hotellin aamupalakokilla, en osaa tehdä ihanan pehmeää munakokkelia vaan se kypsyy ja kuivahtaa aivan tönköksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.