Sulata sinappi ja mustaherukkahyytelö hitaasti kattilassa miedolla lämmöllä. Hiero lihaan suolaa ja valkopippuria ja penslaa mustaherukkakastikkeella joka puolelta
Tämä makuyhdistelmä toimii, vaikka se onkin ehkä oudon kuuloinen, jaajatus munakokkelista pihvin kanssa ei joitain houkuttele, mutta tämä todellakin toimii
Mustaherukkakastike. Viikonlopun ja tipattomien ja emäksien jälkeen aika palata normaaliin elämään. Alkupalana oli ruisleipää, jonka päällä oli forssan sienisalaattia, jota yritin tuunata suppiksilla ja tuoreella sipulilla
Kun jäädyke alkaa jähmettyä sekoita joukkoon mustaherukkakastike noroina tai kasaa toiseen vuokaan tuorejuustojäädykettä jamustaherukkakastiketta kerroksittain
Mustaherukkakastike (voi tarjota juustokakun kanssa). marinoituja herkkusieniä ja punasipulia) ja leipää, pääruokana burgindinpataa perunasoseen kera ja jälkkärinä juustokakkua ja kahvia
Kuori päärynät ja keitä ne pehmeiksi alhaisella lämmöllä herukkakastikkeessa. Tarjoile lämpimien tai haaleiden päärynöiden kanssa kastiketta, jäätelö ja pähkinärouhetta
Tarjoile päärynät kuumina tai haaleina viikunoiden ja kermavaahdon kera. Kuori päärynät ja keitä ne pehmeiksi kastikkeessa miedolla lämmöllä, tähän menee 5-30 minuuttia päärynöiden alkuperäispehmeydestä riippuen
Sain joulun alla Snellmannilta lahjakortin, jonka avulla minun oli tarkoitus tutustua heidän uuteen, maailman suomalaisimmasta possusta tehtyyn ja täysin GMO-vapaaseen joulunkinkkuunsa
Tommy Myllymäki on siis naapurimme Ruotsin kulinaristisen kentän kirkkaimpia tähtiä, Bocuse d'Or- kokkikilpailuista useita mitaleja tuonut huippuammattilainen, johon ei voi olla törmäämättä Ruotsin televisiossa tai ruokalehdissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.