MUSTAJUURIKEITTO. Mustajuurikeittoa olen tehnyt aikaisemmin tällä hyväksi todetulla ohjeella (500 g maa-artisokkia korvataan samalla määrällä mustajuuria)
K. e. r. t. o. i. s. k. n. h. y. v. ä. a. u. E. H. V. m. p. j. l. ö. ,. d. 2. 0. 1. O. N. T. A. J. b. c. f. '. M. S. g. P. 4. -. 3. 8. /. (. ). ". F. L. w. Ä. B. r k. d l
M. u. s. t. a. j. r. i. o. l. m. n. e. v. k. p. E. ä. h. y. d. ,. S. -. R. ö. G. &. (. 0. 7. /. 2. 1. ). P. 3. 4. L. K. O. N. A. I. U. T. J. 5. g. V. C. H. Z. Ä. c. z. Y. d l
Olen aina pitänyt mustajuuria jotenkin vaikeasti lähestyttävinä ja hämärinä juureksina, mutta niin ne vain löysivät tiensä ostoskoriini ja kokeilin tehdä niistä soppaa
Mustajuurikeitto saa mukavaa ryhtiä kuivasta valkoviinistä. Mustajuurikeitto (4. Mustajuuren hienostuneessa maussa voi maistaa parsaa ja ulkonäöltäänkin mustajuuri muistuttaa – tosin vasta kuorittuna – isokokoista valkoista parsatankoa
Nyt grillikauden alettua kannattaa tehdä kotitekoista makkaraa. Itse tehty tuoremakkara maistuu paremmalta koska voit vapaasti valita mieleisesi raaka-aineet ja ennen kaikkea tiedät tasan tarkkaan mistä makkarasi on valmistettu
Täytekakkujen tekeminen on minusta todella palkitsevaa. Sen lisäksi, että on kiva miettiä kakun makuyhdistelmiä, nautin myös siitä, että voin luoda jotain kaunista
Esimerkiksi uusimmassa Glorian Ruoka&Viini lehdessä on ihanan kuuloinen mustajuurikeitto. Syksyn leivonta ja ruokalehdet ovat olleet todella huonolla huomiolla minun keittiössäni
Vihdoin pääsin kokeilemaan Marttaliiton kurssilla saamiani makkaranvalmistusoppeja. Tein nyt ensimmäisellä kerralla kolmenlaista makkaraa, ajattelin ettei ihan pientä määrää viitsi tehdä kerralla, sillä silloin kaiken aloittaminen ja loppusiivous olisi suhteettoman iso urakka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.