Mustekalateemani huipentuu mustekalapataan. Mustekalapata. Mustekala on eläinmaailman monitaituri. Ällistyttävien ominaisuuksiensa ohella se on myös herkullisen ruoan lähde, joka alkaa vihdoin saada jalansijaa myös pohjoisissa keittiöissä
Ei ollut fusilleja, mutta urapintainen maccheroni al pettine toimii yhtä hyvin. Tomaattinen mustekalapasta maistuu merelle ja tässä tapauksessa mukavasti grillatullekin, sillä seepiat piipahtivat ensin grillissä
Onko aika kulunut kuin siivillä. Pääsiäinen tulee taas (muiden juhlapyhien) lailla ihan puskista. Kauppaan pitäisi mennä ja miljoonan muun kanssa taistella niistä viimeisistä tuorejuustopurkeista ja patongeista (miksi juuri nuo muuten kaupoista ensimmäisenä aina loppuvat)
Caldeirada de lulas eli mustekalapata. Kananmuna lisätty, vielä pitää jatkaa hauduttamista. Kuten tuli jo mainittua, Portugalissa syödään aattoiltana perinteisesti turskaa ja vihanneksia, yleensä keitettyinä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.