Rakastan vispipuuroa, mutta mustikkavispipuuro oli minulle aivan uusi tuttavuus, vaikka päässä on aina ollut mielikuva ihanan värisestä ja makuisesta, kuohkeasta puurosta
Kotimaisesta, perulaisserkkuaan puuroutuvammasta kvinoasta saa tehtyä ihan mahtavan maukasta puuroa. Kun vispipuuron maustaa hunajalla ja vaniljalla se pysyy vieläpä mukavan terveellisenäkin
ruismustikkapuuroa, mustikkavispipuuroa, mustikkapiirakkaa pullapohjalla, mustikkamurupiirakkaa, mustikkamehua, mustikkahilloa, mustikkarahkaa, mustikka-karpalopiirakkaa, mustikkarättänää, mustikkasoppaa ja monta erilaista piirakkaversiota on pyöräytetty
Mustikkavispipuuro. Tänä syksynä mustikka on ollut näillä main kiven takana. Vaikka pidän metsässä kuljeskelusta, jätän mustikat mielelläni toisten poimittavaksi
ruismustikkapuuroa, mustikkavispipuuroa, mustikkapiirakkaa pullapohjalla, mustikkamurupiirakkaa, mustikkamehua, mustikkahilloa, mustikkarahkaa, mustikka-karpalopiirakkaa, mustikkarättänää, mustikkasoppaa ja monta erilaista piirakkaversiota on pyöräytetty
Tarjoile viilentynyt mustikkavispipuuro vaahdon kera. Kokkasin syksyllä mustikkavispipuuroa ja kardemummavaahtoa, ja mietin jo tuolloin, miksi suomalaisia vispipuuroja ei tarjoilla enää jälkiruokina
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.