Naan leipä on Intialainen pannuleipä, jota on todella helppo valmistaa myös itse. Ja täytyy kyllä sanoa, että itse tehty naan leipä on ravintoloiden leipää parempaa
Makumatkailua intian suuntaan ja kokeilussa oli tehdä naan leipää. NAAN LEIVÄT Taikinan juuri. 2) Lisää taikinaan vatkattu kananmuna, sulatettu rasva ja vehnäjauhot, Alusta taikina tasaiseksi
Kyytipojaksi suosittelen Naanleipää ja lassia. Naanleivän haen kaupasta vakuumina ja lämmitän sen kotona uunissa, mutta lassi lyhyesti, 3 dl maustamatonta jogurttia jonka sekaan 1 rkl mango, persikka tjsp sosetta, lisäksi hippunen suolaa ja jääpala, sekoita ja juo
Naan-leivän reseptiä on etsitty netistä kovasti, ja se onkin yksi haetuimmista resepteistäni. Perinteisesti naan valmistetaan siten, että taikina taitellaan useamman kerran, jolloin leipään tulee kaulitessa kerroksia
Intialaisen ruuan kaveriksi pitää aina tehdä ehdottomasti naan leipiä ja tällä kertaa kokeilin alla olevaa ohjetta, jonka alkuperäisen version löysin Hellapoliisilta
Monesti olen yrittänyt jäljitellä Nepalilaista ruokaa ja tämä versio on varmaan aika "villi" ja ehkä ei niin korrekti, mutta hyvältä maistui itsepaistetun Naan leivän kera ja orientaaliset tuoksut levisivät joka nurkkaan ja jopa ulos kadulle asti
naan leipä ihan taivaallista. Tarjoa pinaatti-inkivääri-härkiscurry keitetyn riisin ja naanleivän. Itse en tällä kertaa kerennyt naanleipää leipoa, mutta tässä
Lisukkeena riisiä ja Naan leipää. Nauti tosiaan riisin ja naan leivän kanssa. Intialainen ja Nepalilainen ruoka on aina kiinnostanut mua ja kun sitä syö ravintolassa miettii että osaisimpa itsekin tehdä tätä
Naan kruunaa mausteisen intialaisen ruoan ja tekee siitä samalla sormiruokaa. Itse tykkään repäistä palan leipää ja kasata siihen suupalan verran riisiä ja lihaa
Ruoka kruunataan itsetehdyllä Naan leivällä ja hyvällä thaikkukauppojen riisillä. Tarjoile Riisin ja Naan leivän kera, hymyile ja ole onnellinen kun maha on täynnä hyvää ruokaa
Kyseessä on pohjois-intialainen setti jota paikalliset natustelevat mielellään Naan-leivän kanssa. höyrytettyä kukkakaalia naan-leivän päälle ja natustele kuin tortilla
50 g voisulaa taikinaan. 50 g voisulaa taikinaan. Tämä alunperin intialainen leipä on pehmeämpi, kuin pita-leipä ja se sopii hyvin mausteisten ruokien seuraksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.