Ajattelinkokeilla vihdoin enchilladoja, vaikkaajatus tuntui oudolta, sillä tortillojen (aka burritojen) ideana on mun mielestä tuoreet jarapsakatraaka-aineet yhdistettynä mehevään lihaan
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
Lauantaina oli meillä ”illanvietto”, jonkateemana oli ”Italianmaakunnat”. Oli meidän vuoro järjestää viininmaistiaisetja minä halusin tällä kertaatarjotatavallistailtapalaa reilummin ruokaa, ja niinhän sitten LaFestassammenautittiinkaikenmoista
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a
Romanesco-kaali on herkullisen heleän vihreää. VivaMaispasta on luomua. Kun käy syömässä hyvässä italialaisessaravintolassa, tulee kotonakinmielitekoja
Koko Isä Camillonruokalista on nyt koottu Italianmauista. Kuten huhtikuussa kirjoitin (täällä),. niin silloisen matkammetuliaisherkutovat nyt nautittavissa Isä Camillossa
feed image link. Okei, heti aluksi täytyy myöntää, että ei edesmennyt isomummo oikeastiitaliasta ole, ja Quornkin on melkoisen tuore tuttavuus joten aloitettiin sitten tukevastitandemvalheella
Håplaa. Ehkä suurin miinus ruoanlaittotaidoissani on Titanicin mentävä aukkokastikkeidenkohdalla. Lähinnä peruskastikkeet on räpylässä, ruskeakastike, punaviinikastikejabechameljaparipastakastiketta
Tällä kertaa esillä on vaimonkokkaamaaruokaaItalianjahiemanEtelä-Amerikan hengessä. Keväisen aurinkoisensunnuntaipäivänkruunasiupeastibruschetasta, katkarapucevichestäjasienirisotosta muodostunut ateria
Lihapullatmaistuvataina. Jokaisellaäidillä,varsinkinitalialaisella, on oma reseptinsä. Tämä resepti on omanija siis suomalainen, mutta jos olisin italialainen äiti , näin sen luulisen menevän
Ensinnäkin, kirjoitan tällä hetkellä myös toista, yleisesti Italiankokemuksiani käsittelevää blogia, joka on vienyt jonkin verranaikaanijahuomiotaniruokablogilta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.