"NYKII TAAS..."
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 kpl eläviä ostereita
  • 50 g salottisilppua
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 50 g parmankinkkua
  • 20 g voita
  • 300 g tuoretta pinaattia
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 2 dl hollandaisekastiketta ♨
  • 1 meriantura, n. 400 g 100 g voita
  • suolaa
  • pippuria
  • vehnäjauhoja
  • 1 rkl persiljasilppua
  • yhden sitruunan mehu
  • 25 g voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.