Mietin kivaa raikasta resepti-ideaa ja katselin taas pitkästä aikaa tuota omaa luetuimpien reseptien luetteloa ja siellä kovin sinnikkäästi roikkuu mukana tämä proteiinipitoinen mustikka-rahkapiirakan ohje
Kun pääsin härkäpapujen makuun, en voi lopettaa niiden syömistä. Härkäpapuohjeen alussa kerrotaan, että Italiassa näkee keväisin joka kadunkulmassa ”pieniä ukonkäppänöitä, jotka kuluttavan aikaansa syömällä tuoreita härkäpapuja suoraan paloista”
P. a. v. u. t. o. n. i. p. r. h. M. e. l. ä. U. k. s. y. N. m. S. b. g. -. V. O. T. ,. j. I. d. ö. &. J. H. 2. 5. 4. 3. (. ). 1. L. A. R. Ö. c. K. é. F. z. E. Y. f. y l. d l. t l
Nyt herkutellaan terveellisesti. Joten nyt päästään nauttimaan keväästä. Mikäli vappupöytään on saapumassa herkkusuita jotka eivät tingi terveellisyydestä, olet oikeilla jäljillä
Olen nähnyt paljon ohjeita, joissa mustapapuja on yhdistetty. PROTEIINIPITOINEN SUKLAA-KIKHERNEKAKKU. suklaaseen ja taikinasta on valmistettu mokkapaloja
(in English below) Kananmunien syönti kohtuudessa edistää hyvinvointiamme, erityisesti luomukananmunien, mutta jos olet vegaani tai sekaruoan syöjä, joka haluaa lisätä kasviproteiinien saantia, niin kikhernejauhoista valmistettu vegaaninen "munakas" on yksi helppo, terveellinen ja erittäin maistuva ratkaisu
Härkäpapu on papuruokien kohdalla minulle se suurin herkku. Kesän edetessä härkäpapujen kuori kovenee ja niitä myydään markkinoillakin jo valmiiksi kuorittuina
Mutta olen vissiin vähän laiska, näiden papujen kanssa pitää itseä oikein muistuttaa, että tee hyvä ihminen nyt niitä papuja kun kerran niin niistä tykkäät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.