Kunnon suolavedessä, juuri oikeaan kypsyyteen keitettynä nekin kuitenkin toimivat aivat mainiosti. Sillä aikaa voit nostaa parsat pois ja kuoria perunat ja hakaista ne puolikkaiksi
Koska uunimme on tässä väliaikaiskodissa hyvin epäluotettava, oli helpointa tehdä liha nopeasti pannulla ruskistaen ja vain hetken kypsentäen miedolla lämmöllä uunissa
Kääntele perunoita muutaman kerran paistonaikana. On hyvä välillä pitää muutama tietokoneeton ja puheliton päivä, että muistaa taas miten mukava siellä ulkonaon lumessa touhutakaan
Lisää kokonaiset pippurit ja laakerinlehdet. Valele lihaa kypsennyksen aikana. Anna lihalla kypsyä uunissa kunnes se on molemmalta puolelta kauniin ruskea ja liha on pehmeä
Peunamuusi, perunasurvos on ruokaisa, täyttävä lisäke melkein minkä tahansa aterian kanssa. Jos haluat muuttaa perunamuusin hienompaan pöytään niin on vaihtoehtoja useitakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.