Päätin hyödyntää edellisen viikonlopun savustuksesta jääneen rub-mausteseoksen, ribsien valeluun käytetyn bbq-kastikkeen sekä barbecue-kastikkeen, jota nautitaan itse ruuan kanssa
-. -. -. -. -. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
Osasin odottaa upeita kuvia ja inspiroivaa reseptiikkaa, tiesin, että kirja selviää niin kaffipöytälukemisena, yöpöydän hyvien (ruoka)unien lähettiläänä kuin keittiöäksönin keskellä tahmaisten sormien käännellessä ylellisen paksuja sivuja
-. -. -. -. -. -. -. -. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Leikkaa kakku kolmeen osaan. Halloween-täytekakku. Sulata tummaa suklaata mikrossa ja pursota 0-tyllalla koristeet leivinpaperille. Voitele ja mannaryynitä vuoka, halkaisija 20 cm
Valuta mozzarella hyvin talouspaperin päällä ja revi kumpikin pallo kuuteen osaan. Taannoisessa Glorian Ruoka & viini -lehdessä oli vallan mainio ja erilainen burgeriresepti, joka oli tietysti pakko ottaa kokeiluun
Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa. Piimä- tai munajuustoa olen jo tehhnyt useasti, ja ohjekin löytyy täältä blogista
Pääsiäisen ensimmäinen "laitettu" ateriakokonaisuus löytyi uudesta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016). Paista uunissa 200 asteessa n. Paista uunissa 200 asteessa 25 min. 150 g harico verts -papuja. Paista 200 asteessa n. 150 g harico verts -papuja
Kahvikastikkeen ja kukkakaalipyreen reseptit ovat uusimmasta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016), ja ihan huippuherkullisia. Kypsennä loppuun uunissa 200 asteessa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. N. e. w. Y. o. r. k. i. n. v. m. s. ä. t. l. y. ,. a. u. d. h. p. S. b. g. P. T. j. c. ö. R. J. B. q. H. 5. 0. 2. K. A. 1. 8. L. 7. (. ). 3. ". E. ä l. d l. t l
Lisää kaikki loput ainesosat kulhoon, ja sekoita seos käsin tai lastan/lusikan kanssa tasaiseksi. vedellä, heraproteiinilla, tärkkelyksellä ja käsittämättömällä määrällä E-koodeja
Friggs-välipalahaasteen toisena reseptinä muunnelma klassikko pikkusuolaisesta. KLIKKAA TÄSTÄ tutustumaan Friggs-riisikakku-uutuuksiin ja äänestä suosikkireseptiäsi
On ollut ilahduttavaa huomata, että kasvisruoka kiinnostaa yhä suurempaa osaa suomalaisia. Niin moni on jo ottanut kasvisproteiinin korvaamaan ainakin osittain viikoittaisia liha-aterioita
Asian burger toimii kyllä ihmeen hyvin verrattuna perinteiseen amerikan hamppariin nähden. Asian burgerin lisukkeet on kyllä kaiken aa ja öö eli niitä ei kannata unohtaa
On se sitten luomua tai vaikka lammasta taikka alelaarista napattua sika-nautaa, on jauheliha helppo ja nopea arjen pelastaja, joka on helposti tuunattavissa niin meksikolaisiin makuihin (tacosalaatti, anyone
Mex-Mex open burger on tällä nimi ja se open on niin kuin auki. Naudan jauhelihaa 500 gSipulia 1Salsakastiketta punaista plus 1 dl HotNachoja murskattuna plus 1 dlKananmuna 1Valkosipulinkynsi 1Suolaa 1 tlPippuriaHärän fondia tai vastaavaa 1 rkl (worcestershire-kastiketta)KoristeluunParmesanjuustoaMozzarellaaTomaattiaKorianteria tai PersiljaaSämpylöitäPaholaisenhilloaPilko sipulit ja murskaa nacholastut aivan pieniksi muruiksi. Halkaise sämpylät ja paahda hetki uunissa, noin 200 asteessa ylätasolla. Peitä leivinpaperilla koska se tasaa hieman lämpöä eikä pohja kärähdä 4-5 minuuttia riittää
Onhan siinä tietysti se liukastumis-vaara, mutta kun on lunta niin se ei niin paljon haittaa. Lisäksi ehdin viettää muutaman tunnin kuntosalilla jumppaamassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.