Osa 25 - Juttua yrteistä
Nerlan keittiössä
Nerlan keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 ranskanleipä
  • 80 g margariinia
  • 8 valkosipulin kynttä
  • 1 vihreä chili
  • 4 tomaattia
  • 3 rkl silputtua korianteria
  • 2 isoa
  • 1,5 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 20 min miedolla lämmöllä
  • 500 g bataattia
  • 300 g lanttua
  • 1 iso sipuli
  • 2 pientä mutta älä enää keitä
  • 2 tl kuivattua basilikaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl suolaa
  • 1,5 dl ruokakermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.