Kun samppanjaa on aiemmin kilistellyt pääasiassa tervetuliaisjuomana ja. Gourmet fast food-kilpailun viimeisessä osassa tehtävänä oli kehitellä resepti aidon samppanjan kanssa
Juhliin ei tarvita kuin samppanjaa. Tämä totuus pitää paikkansa, mutta vielä paremmat juhlat saadaan valmistamalla kuohujuoman kaveriksi herkullinen ja höyryävä annos simpukoita
Tai ehkä samppanjaa. Tulevana viikonloppuna on aika hiljentyä muistelemaan jo taivaaseen siirtyneitä rakkaitamme ja samalla keskittyä ja antaa aikaa niille omille turvaihmisille, joilta voi aina pyytää apua, jos on vaikea tilanne eikä omin voimin jaksa
Olemme useampana vuotena juoneet läpi jouluaterian samppanjaa. Ja joka kerta nautiskellessani tätä herkkua hillon kanssa mietin, että hitto, pitäisi tehdä tätä itse
puoli pulloa kuivaa samppanjaa tai kuohuviiniä. Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin
Ja jos toisitte ostereita tai muita simpukoita, anelisin vain, että veisitte ne pois. Ei, en sano tätä marttyyrinä tai kerätäkseni kehuja, vaan ihan kirkkain silmin ja tosissani
Helmikuun menun ensimmäisenä alkuruokana oli ostereita (menu). Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Jos makkaroita haluaa nauttia todella näyttävästi, ne voi tarjoilla hodarimakkaroina ja juoda samppanjaa palanpainikkeeksi, kuten teimme joitain vuosia sitten
Oli nimi sitten italialaisittain Zabaione tai joskus myös mainittuna Zabaglione tai ranskalaisittain Sabayon jossa yleisimmin käytetään samppanjaa tai jotain muuta kuohuviiniä, on kuitenkin kyse samasta asiasta, siis makuasiasta, kummaksi sitä kutsuu koska se on periaatteessa aivan sama ja oikeastaan vain se mitä viiniä käytät määrää onko se Zabaionea vai Sabayonia
Alkuun samppanjaa, tottakai. Nyt jo kolmatta kertaa, edellisistä juhlista voit lukea täältä ja täältä. Kahdesta eli molemmista tyttäristäni oli viime tapaamisen jälkeen tullut rouvia ja ihan parasta on se, että yksi varalapsistani on nyt äiti
Mutta ilman pientä kannustusta en olisi ehkä koskaan löytänyt niitä ostereita tai kateenkorvaa, madetta, broilerin maksaa, broilerin sydämiä ja liutaa muita uusia makuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.