Oxbringa, beef brisket, häränrintaa
Bittersweet tastes of north
Bittersweet tastes of north
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1,4 kg oxbringa
  • 10 % saltlösning (1 liter vatten, 1 dl salt)
  • 3 lagerblad
  • 4 kryddpepparkorn
  • 1 burk smetana
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 dl riven pepparrot
  • salt och peppar
  • 1,4 kg beef brisket
  • 10 % brine (1 L of water, 1 dl salt)
  • 3 bay leaves
  • 4 allspice peppercorns
  • 1 jar of sour cream
  • 1 tablespoon Skåne mustard
  • 1 dl grated horseradish
  • salt and pepper
  • 1,4 kg häränrintaa
  • 10 %: sta suolaliuosta (1 l vettä, 1 dl suolaa)
  • 3 laakerinlehteä 4 maustepippuria
  • 1 purkki smetanaa
  • 1 rkl Skånen sinappia
  • 1 dl raastettua piparjuurta
  • suolaa ja pippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.