maanantai 17. marraskuuta 2014. Päärynäkakku valkosuklaalla ja nougat'lla. Viime viikolla tuli juhlittua synttäreitä ja pienimuotoiset kekkerit (eli hyvä tekosyy leipoa
K. a. u. p. s. o. l. i. e. v. ä. r. n. k. y. ö. t. ,. E. j. h. m. M. P. c. R. -. b. g. 2. 1. 5. +. /. 4. L. 8. 0. (. ). V. d. S. 3. J. T. F. z. N. A. H. t l
Voihan nam. Olen tehnyt tätä joskus kauan aikaa sitten. Ja niinhän siinä usein käy, että ne suositut reseptitkin jäävät unholaan, eikä niitä tule tehtyä
Tämä käsittämättömän herkullinen päärynäkakku on täydellinen esimerkki siitä, miten leivonnassa – aivan kuten elämässä yleensäkin – yksinkertainen on usein kauneinta
Laitetaanpas jakoon toinenkin hyvä punaherukkaresepti, kun kerran noita marjoja vielä on. Tämän piirakan innoittajana toimi Kirsin keittiöstä löytynyt ohje
Heippa, tänään herkutellaan kirsikkapiirakalla. Meillä on pihalla kirsikkapuu, jonka kirsikat on monena kesänä ollut niin happamia, ettei niitä oo voinut syödä
Ärsyttävää tästä tekee, että joka kerran kun en halua syödä esimerkiksi päärynäkakkua tai suklaajäätelöä, joku muistaa todeta, etten selviäisi kovin hyvin maailmanlopusta tai pula-ajasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.