Pohja. Valkosuklaa-nougat mousse. voita jakorppujauhoja vuokaan. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. lisää leivinjauhevehnäjauhoihinja lisää jauhot sitten varovasti muna-sokeri vaahtoon, mutta kuitenkin niin että jauhot on kunnolla sekoitettu
Kakkupohja. korppujauhoja (vuokaan). vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. lisää leivinjauhevehnäjauhoihinja lisää jauhot sitten varovasti muna-sokeri vaahtoon, mutta kuitenkin niin että jauhot on kunnolla sekoitettu
Eilen oli Indiedays Blog Awards juhlat ja Blogger's Inspiration Day. Täytyy sanoa että minulla oli ihan äärettömän mukava päivä, ja siitä kiitos ihanille seuralaisilleni
Edes sateinen lokakuun perjantaiaamu ei saa mun tunnelmaa latistettua sillä onhan edessä perjantaija viikonloppu vailla mitään sen kummempia suunnitelmia, ihan parasta
Eli kakku jossa on sokerikakkupohja, kuivakakkupohja murskattuna, puolukkavaniljamousse, sokerikuorrutepäällinen jonka päällä on suklaakakku suklaapuolukkamoussellaja kaikki on kuorrutettu suklaaganchella
Lueskelin kotosalla vieraillessani äidin vanhoja naistenlehtiä ja törmäsin reilun vuoden takaisessa ET-lehdessä (haha, ja näin tulin sitten myöntäneeksi julkisesti lukeneeni ET
Mango-banaani mousse on herkullinen ja nopea jälkiruoka joka maistuu perheen pienemmillekin. Cashew-pähkinät tuovat annokseen kermaisuutta ja hyviä rasvoja
Tikuta vartaaseen banaania, pekonia ja broileria. Todella helppo, edullinen ja mielettömän makuinen varras syntyy pekonista, banaanista ja broilerinlihasta
Ripottele päälle kanelia ja päällystä muutamalla voinokareella. Sekoita 20 g voita, kahvikerma, kidesokeri ja siirappi kastikkeeseen. Kuumenna seos paksupohjaisessa kattilassa ja keitä hiljalleen sakeaksi 15-20 minuuttia. Vatkaa 2 dl kuohukermaa ja sekoita vaahto kastikkeeseen vaniljasokerin kera. Paista banaaneja uunissa noin 10 minuuttia. Vatkaa 1 dl kuohukermaa ja tarjoile kuumat banaanit kylmän kolakastikkeen ja kylmän kermavaahdon kera. 4 tl vaniljasokeria
aitoa hienojakoista merisuolaa. kardemummaa jauheena. Pilko avokado ja banaani kulhoon. Lisää sula kookosöljy, raakakaakaojauhe sekä suola ja kardemumma sekaan
Vaahdota sitten kuohukerma ja vatkaa sekaan kinuskikastiketta ½ purkillista tai haluamasi määrä. Purista liivatelehdestä ylimääräinen vesi pois ja sekoita se hyvin kuumaan kahviin
Olen joskus viisi tai kuusi vuotta sitten ostanut kivan kirjan "Ranskattaret eivät liho". Mireille Guiliano on mainio kirjoittajaja siinä tarinoiden ohessa hän antaa myös hyviä ja järkeviä ruokaohjeita
Moussakan olen onnistuneesti valmistanut jo vuosia Pastanjauhannan reseptillä. Lihansyöntiaikoina tuli hankittua tätä ihanuutta varten jopa lampaanjauhelihaa, mutta nyt uuden ruokavalion myötä lampainen versio muuttui soijarouhelaatikoksi
Meiju2. elokuuta 2013 8. 41Nam. Sä kyselit minulta joskus neulotun tyynynpäällisen ohjetta. Olin unohtanut koko kysymyksen, tai en löytänyt kommenttia enkä nyt muista kuka kysyi, mutta nyt tarkastaessani Ponchon nimiehdotuksia, kysymys pläjähti taas vastaan
Jenkkilästä meillekin kantautuneet, tuosta pehmeän makeasta hedelmästä ihmeitä tekevät reseptit, kuten banaanipehmis ja banaani-kananmuna-pancaket, ovat saavuttaneet jo hehkutuksensa huipun ja saavat pian tehdä tilaa uusille villityksille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.