Tiedätkö ne suklaarasiat, joita jouluna tuodaan ja viedään edestakaisin, ja joiden rippeitä kuitenkin useimmiten jää pyörimään pöydille vielä runsaasti joulun jälkeenkin
Koska meillä syödään salaatteja kohtuullisen usein ja paljon ja uskon olevani niiden teossa aika haka, jaan teille tässä postauksessa omat suosikkisalaattikastikkeeni
P. u. h. t. a. s. i. y. ö. m. n. e. S. o. l. ä. v. r. k. p. M. ,. d. A. j. g. -. T. R. N. K. L. J. /. c. w. z. H. ". ). b. f. 2. 0. 1. 4. 3. I. O. (. +. E. U. 8. x. V. 9. D. Y. 6. Ä. W. C. q. #. ) l. k k. k g
Kakkumonsterin blogista löysin hyvältä kuulostavat täytteet ja kuorrutuksen, jotka oli helppo tehdä. ) Kakkupohjaksi tein ihan perus kakkupohjan suklaisena
voisilmäpullia, aprikoosimarmeladilla täytettyjä korvapuustejaja mustikkakierteitä. Ja tällaiselle pullahiirelle valmiiden pullien testimaistelu kävi vallan mainiosti päivän ateriasta
Toki oikea BBQ Smokeri eli hiilisavustin (vertical water smoker) on tähän paras työkalu, mutta savustuslankut mahdollistavat höyrysavustuksen ja perinteisen savustuksen tavallisella kaasu- tai hiiligrillillä
Freesaa niitä muutaman minuutin ajan kunnes niiden tuoksu muuttuu, ja lisää sitten sipulitahna. Linssilinjallajatketaan - otetaan nyt sitten kaikki irti tästä teemavuodesta
Helppo ohje ja vain neljä raaka-ainetta. Nämä ovat siitäkin kivoja, että näitä voi hyvillä mielin antaa jo pienellekin lapselle, jos lapsen sokerinkäyttöä haluaa vielä välttää
Meidät koukutetaan niiden makuun jo lapsena kotitaloustunnilla, ja koska kyseessä on erittäin simppeli ja herkullinen leivonnainen, sopii se tarjottavaksi moneen tilaisuuteen
Entäs sitten niiden edut. Pääsin nimittäin Blogiringin kautta testaamaan SantaMarian texmex-maailman uusinta tulokasta luomutortillaa sekä luomusalsakastiketta ja -mausteseosta
Nosta fileet takaisin pannulle ja valele niiden päälle kastiketta. Punaisen lihan syönti on jäänyt meillä vähemmälle, ja nykyään syömme paljon broileria
Testaa ihmeessä ja ihastu sinäkin. Älä anna sulaa niiden. Tiesithän, että minut löytää myös pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa
savupaprikajauhettaja mustapippuria, sillä ajattelinniiden sopivan meksikolaiseen. Kukkakaalista tehdyistä leivistä ja piirakkapohjista kohistiin paljon viime vuonna
Niidenjauhomainen koostumus inhottaa joitakin – ja juuri sitä mössöisyyttä minä rakastan. Lähes kiljahdin riemusta huomattuani, että Hesarin parin viikon takainen ruokaliite on täynnä papureseptejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.