Tavallisen raesokerin sijaan käytin väriraesokeria. Ehkä tuli vähän liikaa jauhoja laitettua siihen, kun täyte ei yhtään valunut sillä lailla herkullisen näköisesti
Mulle voisilmäpullat on jotenkin ihan klassikoita - ja niin nostalgisia. Perinteiset Voisilmäpullat. Rakas mummini leipoi ihan parhaita pullia ja aina tulee hänet mieleen, kun näitä teen
P. e. r. j. a. n. t. i. 4. l. o. k. u. v. s. p. ä. E. h. y. m. N. ö. ,. V. M. K. d. &. ). (. H. 2. 5. g. 7. 3. 1. ½. -. 8. T. S. L. A. J. 6. +. /. 0. d l. t l
Kuutioi jääkaappikylmä voi kuutioiksi ja lisää loput aineet ja sekoita. Itse aluksi sekoitin sähkövatkaimella ja lopksi puristelin vielä kädessä kaikki hyvin sekaisin
K. i. s. a. p. t. o. E. l. v. k. n. e. r. m. u. h. ,. y. ä. j. d. B. g. V. S. -. N. P. f. 1. 6. 8. 5. c. 2. 3. ö. ½. L. 0. (. ). H. O. R. W. F. s l. d l
)Lisää maitoon muna ja mausteet (suola, sokeri, kaardemmumma) sekoita ja rupee lisäämään jauhoja vaikka kaksi desiä kerrallaan sekoita ensin jollain apuvälineellä ja kun rupee olemaan paksua ja hankala sekoittaa niin jatka käsin
Voiteluun munaa ja tilkka vettä. Lisää muna, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa
Kodeissamme valmistetaan usein helppoa, nopeaa ja hyvää kanaa. Silloin, kun kuitenkin on viikonloppu ja sen voi viettää parhaalla mahdollisella tavalla ruokaa valmistaen ja syöden kokonainen kana on loistava vaihtoehto sunnuntaipäivälliseksi
Voisilmäpullat ovat mielestäni parhaimmillaan ja syötäviä vain samana päivänä kun ne ovat leivottu, joten leivo mieluummin uusi pieni satsi niiden pakastamisen sijaan
Tiedätkö ne suklaarasiat, joita jouluna tuodaan ja viedään edestakaisin, ja joiden rippeitä kuitenkin useimmiten jää pyörimään pöydille vielä runsaasti joulun jälkeenkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.