Tein lauantainiltapalaksi alunperin Jamie Oliverin räätälöimää lämmintä porkkana-avocadosalaattia. Salaatti on hyvin esteettinen kokonaisuus siihen kuuluvien ainesten väri-iloittelun ansiosta, mutta minun makuuni tämä oli ihan liian kasvis-kasvis -ruoka
Rakastan paahdettuja vihanneksia. Kesä alkaa olla ohi, ja sen saa jo luvan kanssa sanoa. Monet kesäihmiset surkuttelevat ohi sujahtanutta lähes olematonta kesää, mutta itse olen lähinnä tyytyväinen
Ihanan syksyinen ja pehmeä keitto vei miltei kielen mennessään ja haikeus iski, kun huomasin että kattilasta näkyikin jo pohja, eikä keittoa ollutkaan ahmimisen jälkeen juuri mitään jäljellä
Siis nytkin kasviksia on paahdettuja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi. Todennäköisesti huomennakin vielä jatketaansamallalinjalla, koska kyllästymisestä ei ole tietoa
Kiitos Hannele ohje oli kerrassaan loistava, ohje sellaisena kuin Kokit ja Potit tämän teki. Olisit kuullut meidän ruusukaalihehkutusta viime lauantaina
Me söimme paprikaporsaan kanssa paahdettuja perunoita ja porkkanoita. Pakastimessa oli iso pätkä possun ulkofilettä japala kassleria, joten ne hyödynsin tähän pataruokaan
Kokeilin katsoa kortin kuvia kamerallaja vielä seuraavana päivänä työkoneellakin, mutta ei. Photoshop-harjoittelut uudellakoneella eivät ole lähteneet ihan parhaallamahdollisellatavalla käyntiin
Takana on pari erittäin onnistunutta keittoa (täydellinen, taivaallinen, samettinen kurpitsakeitto ja lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla), kurpitsapiiras, kurpitsasmoothie, paahdetut kurpitsansiemenet ym
Tässä yksi arjen pelastava ohje, helppo ja aika nopeakin. Mikäänhän ei voita nopeudessa kaupan valmismakaryynilaatikon mikrotusta, mutta minä liputan aina oikean kotona valmistetun ruoan puolesta
Kippaa lohkot kattilaan, lisää hiljalleen kasvislientä ja soseuta sauvasekoittimella. Laita kasvikset uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle, valuta päälle öljyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.