Paistettu kuha
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2-4 kuhafilettä
  • korppujauhoja
  • voita (paistaniseen)
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 dl porkkanamehua (Biotta)
  • 2 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 50 g voita
  • 37,5 cl) hinta on vain 5,52 euroa On mainio kuohujuoma näin kesäisin jos ei halua sijoittaa aitoon samppanjaan. Naantalin kaupunki täyttää tänä vuonna 570 vuotta Eräs juhlavuoden logolla ja nimellä Vallis G varustettu viini on juuri tämä Cava, jota pitäisi ainakin jo nyt saada Naantalin Alkosta.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.