Kun pääsin härkäpapujen makuun, en voi lopettaa niiden syömistä. Selvästi addiktoivaa. Ursula Ferrignon härkäpavuissa pehmeän punasipulin makeus, vuohenjuuston suolaisuus ja ripaus paprikajauhetta nostavat pavut ihan uuteen ulottuvuuteen
500 g ahvenfileitä. 500 g ahvenfileitä. Tämän vuoden olen lasten kanssa kotona, mutta työpaikalla tarvittiin vähän apua, joten tämä viikko kuluikin töiden parissa
Mies toi ahvenfileitä. Kehittelin niille lisukkeen. Apuna oli HS. fi sivuilta löytämäni erinomainen ohje. Muuttelin sitä, mutta pääosin mentiin ohjeella
500 g ahvenfileitä. 1. Kaada jauhot syvälle lautaselle, vatkaa muna toisella lautasella ja sekoita korppujauhot, suola ja pippuri kolmannella lautasella
Tuleeko sinulle mieleen paleoruokavaliosta ensimmäisenä lihamättö. Jos tulee, tämä ohje voi yllättää. Ohje on peräisin Thomas Rode Andersenin kirjasta “Paleokeittokirja – kivikauden ruokaa modernilla otteella” (Atena)
Provencen matkan juttusarja jatkuu vanhalla tutulla kasvisruoalla. Paistetut herkkusienet ovat edullisia ja valmistuvat nopeasti, ja niitä voi käyttää esimerkiksi pääruoan lisukkeena, alkuruokana tai välipalana
Tämän takia blogini nimi ei ole Puolikauhukeittiö tai Pannu Puolikuumana. Gordon Ramsayn kirjoissa on monta loistavaa ohjetta, mutta tyypin makumaailma ei aina osu yksiin omani kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.