Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Jos paistat pihvit pannulla, käytä valurautapannua. Kuumenna pannu ja oliiviöljy kunnolla kuumaksi. Paista pihviä 3 minuuttia, käännä ja paista sama aika toiselta puolen
) Kiehauta liemi ja kaada kantarellien päälle. ) Kiehauta liemi ja kaada kantarellien päälle. Tuo metsän kuningatar kultaisessa kruunussaan ja ihanassa tuoksussaan tuo suomalaisen luonnon ihanuuden lautaselle
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
Kuten viime merkinnässä uhkailinkin, niin tämäkin kakku on supersuklainen. Tätä oli tarjolla pienissä läksiäisissämme Joensuussa, ja reseptiä vaadittiin näytille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.