Vetisyys pilaa paitsi perunasalaatin ja muusin, myös paistinperunat, sillä siinä vaiheessa kun ne heitetään kypsymään loppuun kuumassa rasvassa, neste paitsi estää niitä rapeutumasta, saa myös rasvan lentämään ympäriinsä
No, irkkukahvin kylkeen piti ottaa hieman muruakin, täkäläiseen perusaamiaiseenhan kuuluu paistinperunat, pari munaa, leipää ja tuoretta appelsiinimehua (tuoretta=puristetaan appelsiinista lasiin)
Ainekset 2-3 hyvänkokoista perunaa per syöjä suolaa Voita paistamiseen (valkopippuria) (valkosipulijauhetta)Ohjeet * Parhaat rapeakuoriset ja syntisen hyvät perunat onnistuvat valurautapannulla * Keitä perunat, jäähdytä, kuori ja lohko palasiksi (tai voit käyttää eilispäiväisiä jääkaapista) * Aseta paistinpannu levylle ja lisää siihen _kylmänä_ (tämä on se juju oikeille paistareille) n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.