KURPITSAKEITTO PAPPA AL POMODORO. Pappa al pomorodon maku riippuu ainesten laadusta, hyvästä leivästä (foccacia miltei parasta) ja ihanasta oliiviöljystä
Y. l. e. n. s. ä. t. h. a. i. m. c. u. r. y. o. v. ö. ,. k. T. j. S. K. d. p. P. g. H. V. O. 2. (. ). 7. 0. 1. 3. /. 4. f. 5. 8. A. M. w. L. -. R. I. d l. t l
M. a. r. s. k. u. n. 1. -. 2. v. i. e. t. ä. o. j. h. l. ,. D. d. m. p. P. y. b. ö. K. A. (. ). q. L. g. U. S. z. T. 0. /. 8. 5. V. 4. ". Ä. 3. 7. O. J. H. w. E. ) l. d l. t l. v )
ja Pan dei Morti. Pan dei Morti on alunperin pohjois-Italiasta, erityisesti Milanon alueelta. Nykyaikaan on vielä yleistä laittaa Pan dei Morti ruokapöytään Halloween-juhlan aikaan
Italiantaitoni ovat vähän heikot, luen lahjakkaasti mutten välttämättä ymmärrä kaikkia hienoja vivahteita ja viittauksia ja italiantietäjäni on viime vuosina ollut töissä vähän liian kiireinen jotta hän olisi voinut paneutua tähän hieman vähäpätöiseen asiaan kuin jälkiruokaan, vaikka hän hyvin perso makealle onkin
Sopan valmistumista odotellessa ja tätä kuunnellessa alkoi oikeastaan jo vähän naurattaakin. Pappa al pomodoro - Toscanalainen tomaattikeitto (tai oikeastaan puuro) (1 hengelle)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.