J. o. u. l. a. t. n. j. h. p. ö. y. ä. m. i. e. k. ,. s. v. d. r. K. g. c. I. F. z. O. P. A. H. D. E. T. U. V. L. S. 1. 7. 5. N. C. 0. (. ). 3. 4. R. M. d l. t l
Aikaisemmin olen käyttänyt murustettua paahdettua valkosuklaata sellaisenaan muiden jälkkärien lisäkkeenä, mutta nytpä päätin koittaa sen sulattamista pannacottaan eli italialaistyyppiseen kermahyytelöön
A. i. e. m. n. p. u. h. t. k. ä. r. o. l. a. j. y. s. v. O. ö. b. g. ,. P. 3. 1. /. 2. d. 4. T. 8. 5. K. L. 7. 0. (. ). S. V. Y. I. N. M. <. 3 l. d l. t l
maanantai 16. kesäkuuta 2014. Raikas raparperijuustokakku paahdetulla valkosuklaalla (gluteeniton). Täytin viime viikolla vuosia ja siitä oli jälleen hyvä syy leipomiselle
Mehevä kurpitsakakku pysyy sopivan kosteana suuren kurpitsapitoisuuden ansiosta. Tässä vegaanisessa ja gluteenittomassa kakussa on makea valkosuklaakuorrute, joka tasapainottaa mausteista kakkupohjaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.