Helppoa, herkullista ja ravitsevaa – sellaisia nää pannuleivät on. Mä vietän pääsääntöisesti ”leivätöntä” elämää, sillä kaupasta ei oikein saa mitään sellaista mihin haluaisin rahani tuhlata ja leipominen vaatii aika paljon aikaa – mitä mulla puolestaan ei oo vime aikoina ollut yhtään liikaa
Minun jouluni tuoksuu leipomuksille, montakohan pellillistä niitä joulutorttujakin mahdettiin tehdä viime jouluna, vaikka olinkin unohtanut tuoda Suomesta luumuhilloa
M. e. i. l. o. p. t. n. a. k. u. ,. ä. b. s. c. Y. h. m. j. r. J. v. g. d. ö. y. E. (. ). S. D. P. T. -. R. V. A. f. /. 2. 3. 1. 0. 5. +. K. 4. H. d l. t l
Joskus arki-iltanakin tekee mieli vähän herkutella lämpimäisillä. Martta-lehden numerosta 2/2015 olin saksinut talteen ohjeen pikaisiin pannuleipiin, joita eräänä iltana päätin sitten testata
Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi ja peitä kulho kelmulla tai liinalla. Jätä taikina lepäämään viileään paikkaan vähintään muutamaksi tunniksi, mielellään yön yli
Keittokirjahyllystämme löytyy herttaisen kotikutoinen teos nimeltä Sieltä missä pippuri kasvaa - löytöretkiä uussuomalaiseen keittöön (Huhta & Talasniemi 2009)
Italialaisen focaccia-leivän voi valmistaa myös täysjyväjauhoista. Tuoreet tuumut tuovat leivän päälle väriä ja hauskaa makua, joten tätä focacciaa voi popsia hyvällä omallatunnolla useammankin palan
Vielä tässä vaiheessa joudun kuitenkin turvautumaan omiin arkistoihin, josta ihme kyllä löytyi vielä niinkin herkullinen resepti kuin Flatbread mausteisella lammastäytteellä
For English please see here. * * *. Shish Barak, eli valkosipuli-korianteri-jogurttikastikkeessa kypsennetyt lampaanjauhelihanyytit ovat yksi rakkaimmista Palestiinan ruokamuistoistani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.