Rosmariini-hunaja juurekset. Rosmariini-hunaja juurekset. Kuori ja pilko juurekset noin 1cm kuutioiksi. Laita Wok-pannuun 2 rkl öljyä, ja kun pannu on kuuma, lisää juurekset, hunaja, ja silputtu rosmariini
Paahdetutjuurekset ovat kuitenkin aika makeita, ja ne ovat tylsiä jolleivät ne saa makeudelleen mitään vastapainoa kuten tässä pienestä inkiväärin tulisuudesta
Alkuperäinen ohje on kilon köntistä kauriin paistia, mutta meidän pakastimestamme löytyi vain n. 600g peuranfileetä (puolitin lisukkeen ja kastikkeen ainesmäärät, mutta lihat maustoin samalla määrällä mausteita eikä lihasta siltikään tullut voimakkaan makuista)
- Pilko sipuli lohkoiksi ja sorvaa juurekset kiehkuroiksi ja levitä voideltuun uunivuokaan. Vihannessorvikokeilu jatkuu… Tällä kertaa työnsin juureskiehkurat uuniin ja käytin vinkkinä tätä Jokihaka kokkaa -blogin reseptiä jotain lisäten ja jotain pois jättäen
PAAHDETUT KIKHERNEET. Näin paahdettujen kikherneiden ohjeen Pirkka-ruokalehdessä. jokin aika sitten. Idea oli mielestäni kiva, joten päätin kokeilla sitä ja
Paahda mantelilastut kuumalla pannulla kullanruskeiksi. Uunissa makeutuneet punajuuret ja paahdetut mantelilastut sopivat hyvin joulusesongin makumaailmaan
Kesä alkaa olla ohi, ja sen saa jo luvan kanssa sanoa. Phew. Monet kesäihmiset surkuttelevat ohi sujahtanutta lähes olematonta kesää, mutta itse olen lähinnä tyytyväinen
Kurpitsaohjeita ei koskaan voi olla liikaa. etenkin näin syksyisin, ja kun näin Ottolenghin ihanan kurpitsaohjeen niin tiesin että sitä piti kokeilla ja pian
Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Plää. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Pannullapaahdetut porkkanat, rapea kana yhdistettynä sopivan tuliseen kastikkeeseen tarvitsee seurakseen vain keitettyä riisiä, ja täydellinen nopea perjantai-illan ruoka on valmis
Voi kuinka paljon pidänkään paahdetuista perunoista. Rapea maukas kuori, pehmeä sisus, kevyt suolaisuus ja rasvaisuus koukuttavat syömään vielä yhden perunan
Lisää hieman öljyä ja paista kuumalla pannulla n. Kuori ja pilko juurekset. Uunijuurekset. Lisää juureksiin tilkka öljyä ja mausta ne siirapilla, suolalla, mustapippurilla sekä yrteillä
Kaalien ollessa uunissa kuullota sipuleita öljytilkassa tai voissa pannulla pienehköllä lämmöllä. Ruusukaali, tuo pikkuruinen söpöliini, mikä nostattaa tukan pystyyn jo pelkästä muistelusta miltä se tuoksuu ylikypsennettynä, sissus siunakkoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.