11. Kun
kaikki panzerotot on leivottu, kaada öljy korkeaan kattilaan ja laita kuumentumaan. Nappaa jostakin panzerotosta pieni taikinapalanen jota käytät koekaniinina
12. Kun
öljy on tarpeeksi kuumaa, paista panzerotot 2
15. Kun
olet paistanut kaikki panzeroto, anna öljyn jäähtyä kattilassa. Kun öljy on kylmää, hävitä esim. imeyttämällä talouspaperiin ja heittämällä biojäteastiaan.
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. P. ä. t. i. n. y. h. e. p. v. k. o. l. a. f. r. u. j. s. R. ,. m. ö. T. 3. 0. 4. g. B. /. b. D. w. &. 1. d. V. ½. 2. L. C. I. S. c. (. )
FRITEERATTUA KANAA3-4 hengelle. 1 litra öljyä (rypsi-, rapsi- ja friteerausöljy ainakin käyvät). Paras lämpötila friteeraamiseen on 180-190 astetta. 3-4 hengelle tai
Jos leipä uppoaa öljyyn ja nousee hitaasti takaisin pintaan, lämpötila on 160-165 ºC. Jos leipä uppoaa öljyyn ja nousee takaisin pintaan muutamassa sekunnissa, öljyn lämpötila on 175-180 ºC. Jos leipä ei uppoa öljyyn ja se paahtuu, lämpötila on liian korkea (180-185 ºC)
nyt kun sriracha-kastike pullot ovat viimeinkin löytäneet tiensä ruokakauppojen. 10-listalle. reilusti öljyä paksupohjaisessa kattilassa 175-asteiseksi. kanapalat kunnolla taikinassa ja paista erissä kuumassa öljyssä noin 6-8. kanapalat on paistettu, varmista että öljy on edelleen 175-asteista ja paista. kanapalat erissä toisen kerran noin 1-2 minuuttia. Seesami-coleslaw (4. 2-3 rkl
FRITEERATUT BANAANIT4 hengelle (=2 palaa per ruokailija)(taikinasta riittäävähän enempäänkin). ½-1 litraa öljyä kattilan koosta riippuen (rypsi, rapsi tai friteerausöljy). Paras lämpötila friteeraamiseen on 180-190 astetta. Pyöräytä palat käsin taikinassa ja tiputa öljyyn, pieneen kasariin mahtuu 2-3 palaa kerralla
pari tippaa tulista chili-kastiketta. 1 rkl Dijon-sinappia. 2 keltuaista1 rkl Dijon-sinappiasuolaapippuria3-4 dl oliiviöljyä1 rkl valkoviinietikkaa. Tässä menee noin 1-2 minuuttia. Anna munien jäähtyä 10 min ja laita päälle pekoni-majoneesi ja siirrä jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua jotta majoneesi hiukan jämähtää. 1 rkl Dijon-sinappiasuolaapippuria
Kunhan ei lähde mainostamaan pääraaka-ainetta sitä kammoavalle. Pohja valmistuu siis to-del-la terveellisesti ja on koostumukseltaan pehmeä ja mehevä wrappityyppinen
Käy kurkistamassa miltä näyttävät meksikolainen härkispannu ja härkis-kasvis pannukakku,. Calzonet tein nyhtökanacalzoneiden taikinareseptillä, niitä tulee neljä
400 g seitä1 pss texmex-maustetta1 kananmuna2 rkl perunajauhoja1 tl leivinjauhetta2 mietoa vihreää jalopenoaLeikkaa jalopeno pienikis ja sekoita kaikki ainekset keskenään
Friteeratut banaanit valmistuivat Hellapoliisi- blogin reseptiä mukaillen pienin muunnoksin. Lauantai-illan aasialaisista karamellipossutunnelmista oli luontevaa jatkaa seuraavana päivänä aasialaissävytteisen jälkiruoan merkeissä
-. -. -. -. -. -. -. T. ä. t. s. y. n. i. m. a. k. u. o. e. l. J. r. v. ). R. p. h. 2. j. L. S. 8. 1. 6. ,. f. 5. d. c. /. g. M. P. 3. ö. 7. D. 4. W. N. H. b. V. 0. k p. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.