Béarnaisekastike on saanut nimensä kotiseutunsa, lounaisranskalaisen Béarnin alueen mukaan. Se on kastikkeiden moniottelija, joka maistuu sekä paistetun lihan että kalan seurana
LohiLaita pinnoitettu pannu liedelle, lisää voita. Anna kuumentua kunnes voi alkaa lähes ruskistua. Lisää lohimedaljongit pannulle kiinni oleva puoli ylöspäin
Tässä se on yksi parhaista kastikkeista ikinä. Tämä ei ole niin vaikea kuin kaikkine vesihauteineen voisi kuvitella, mutta vähän suunnitelmallisuutta se vaatti, ettei tule keltuaiskokkelia tai muuta katastrofia
Perjantai-illan kunniaksi ahersin kyökissä tavanomaista pidempään. Vaikkei ateria vaatinut mitenkään erityisesti piperrystä, perunoiden ja bataattien kuoriminen ja ohukesi viipalointi, liotus, valutus ja kuivaaminen ennen uppopaistamista menee hiukka nyherryksen puolelle
Chili- bearnaisekastike. Gunnar on vaalea lager ja mielestäni sopii raikkautensa puolesta juurikin tälläiselle ruualle, missä käytetään reiluhkosti mausteita ja kastikeena on tuhti bearnaisekastike
Poista ulkofileestä kalvot. Mausta filee suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sivele liha kevyesti öljyllä ja paista liha kauttaaltaan kuumalla pannulla kauniin ruskeaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.