Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun asti. Ripottele kuhafileiden molemmille puolille suolaa ja mausta pippurilla
Tässä perjantaille loistava kalaruoka. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
Hinta ei päätä huimannut ja paketista selvisi kalastuspaikka ja välinekin, troolari. Kerran eräässä saaressa olen tuttavien laittamaa kampelaa ja myös kampelan poskea maistanut ja se oli herkullista
H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. k. j. o. v. ". f. m. p. r. ,. T. y. J. L. ö. P. (. S. c. g. b. ). M. K. -. 2. 1. *. 6. 0. 7. 5. 3. R. 4. V. A. N. 8. d l
Edellisellä kerralla paistoin kalan pannulla ja totesin että ei ole minun kalaherkkuni. Pussissa oli kuitenkin jäljellä vielä fileitä ja päätin että kokeilen niiden paneerausta, jos se vaikka tekisi niistä perempia
Eilen ollessamme Mumskun kanssa kiertelemässä kaupoilla, Mumsku kehui syöneensä kuhaa ruoaksi ja siitähän sitten alkoi minunkin tehdä mieli kuhaa ja iltapäivällä kotiinpäin tullessamme oli vielä kurvattava kaupankautta kyseistä herkkua hakemaan ja olihan se sen arvoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.