Asparagi alla milanese, eli parsaaMilanolaisittain, on pääruoka alunperin Lombardian alueelta (Milano on Lombardian pääkaupunki), jossa parsaa luonnollisesti kasvaa runsaasti
Ensimmäisenä kirjan resepteistä meni kokeiluun seuraava herkullisen kuuloinen parsaohje. Tästä taisi tulla uusi vakiosuosikki muutaman muun hyväksi todetun alkuruoaksi sopivan parsa-annoksen lisäksi
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Parsaa, hunajaista kermaviilikastiketta ja saaristolaisleipää. valkoista ja vihreää parsaa. Kuori parsat latvasta tyveen päin leikkuulautaa vasten tukien
U. u. n. i. j. r. e. k. s. t. O. m. a. p. o. b. l. g. y. ä. v. (. H. K. ). h. d. ,. ö. M. J. V. 6. -. 7. 4. 0. 1. 3. 2. ½. f. 5. P. L. S. *. A. ô. T. ’. ü. k g. s l
–. G. a. r. y. M. e. h. i. g. n. o. k. s. t. C. f. A. u. l. m. j. ä. V. v. 4. d. p. K. ,. L. ö. b. S. N. 6. 1. 5. 3. ½. +. (. ). *. ü. z. ô. U. E. d l. s l
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
Syyskuun vegen ohjeen saattoi bongata jo ystäväni baby showereiden tarjoiluista ja ohjeen nappasinkin alun perin nimenomaan tuolta päivänsankarilta itseltään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.