Nyt vapun alla perunasalaatti- ja parsakauden ollessa kuumimmillaan olisi suorastaan rikollista olla jakamatta tämän ihanan raikkaan perunasalaatin ohjetta
Parsa-perunasalaatti. Pari viikkoa sitten tarjoilimme synttärikutsuilla huijauslihiksiäja parsalla ja paahdetuilla tomaateilla höystettyä perunasalaattia
Wiurilan kartano Määrä Aines. Paista kuhafilee voissa nahkapuoli alaspäin juuri ja juuri kypsäksi. Nosta kala lautaselle ja tarjoa kuuman valkoviinisahramikastikkeen, kauden kasvisten ja ruohosipuliperunasoseen kera
Ihanasti katettu joulupöydän ja ruoanvalikoiman pääset ihastelemaan tästä aiemmissa blogipostauksissa, mistä pääset Tertin kartanon joulutunnelmiin opastetulla kierroksella
Samankaltaista, hieman kevennettyä settiä nautimme muutama viikko sitten, kun savustimme itse pienen kirjolohen ja tein sen kaveriksi parsa-perunasalaattia
Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä. Huuhtele parsat, leikkaa kova kanta pois ja kuori varret. Laita parsat kiehuvaan suolattuun veteen ja keitä kaksi minuuttia
Päädyin tekemään sitruunaisen salaatin, jossa on parsan lisäksi perunaa ja punasipulia. Salaatti on myös herkullista ilman lohta ja sopii esimerkiksi grilliruokien lisukkeeksi
Minua kun kiinnosti kartanonja sen kauniiden puistoaluiden lisäksi erityisesti sen hyötytarha, josta kartanon keittiö saa raaka-aineensa, luomuna tottakai, ja joka on myös innostanut tänä vuonna ilmestyneen Lavatarhuri-puutarhakirjan syntyyn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.