PARSAKEITTO
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 ltr naudan- tahi vasikanlihalientä
  • 400 gr tuoretta (tahi 1 pieni purkkisäilyke) parsaa
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • hienonn. valkopippuria
  • 2 munankeltuaista 1 dl hyvää kermaa
  • 1 l liha-, kana, tai kasvislientä (mieluiten omatekoista)
  • 1-2 nippua vihreää parsaa
  • 1 rkl voita (tai rypsiöljyä)
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • valkopippuria myllystä
  • 1 kananmunankeltuainen
  • loraus kuohukermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.