PARSAVANUKAS
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 150 gr voita, hierotaan vaahdoksi
  • 8 munaa 1-2 dl vehnäjauhoja
  • suolaa
  • sokeria
  • 1 :n sitruunan kuori
  • 8-9 dl kermansekaista maitoa
  • 1/2 kg parsaa
  • vettä
  • suolaa
  • 1 pieni sipuli
  • 1/2 kg parsaa
  • 2 rkl kotimaista normaalisuolaista voita (tai neitsytoliiviöljyä) + ylimääräistä uunivuokien voiteluun
  • merisuolaa
  • valkopippuria myllystä
  • 1 luomu sitruunan hienoksi raastettu kuori
  • 3-4 luomu kananmunaa
  • 1/2 dl korppujauhoja
  • 4 dl luomu kuohukermaa
  • 60 g vehnäjauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.