Osa hyödyntää lämmitettyä kulhoa, itse teen carbonaran hiukan jäähtyneellä, mutta edelleen lämpimällä pannulla ja sekoitan raivokkaannopeasti kananmuna-juustoseoksen pastan joukkoon
Pastaa lounaalla japasta nimi oli carbonara. Pasta valmistettiin kuulemma hiilien päällä ja siitä nimi, mutta toinen tarina taas kertoo nimen syntyneen mausteena käytetystä mustapippurista, joka näyttää pieniltä hiilen palasilta pastan seassa
PastaCarbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä. Aineksia ei paljoa tähän klassikkoruokaan tarvitse, mutta maistuakseen täydelliseltä se vaatii vain sopivassa suhteessa suolaa ja pippuria
Kutsunkin häntä välillä pastapojaksi. Monesti sitä tilataan ravintolassa syödessä, mutta tänään päätin ottaa härkää sarvista ja vääntää moisen annoksen itse
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.