K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Sillä välin kun mies grillasi meille tänään pihvit (ja muksuille maissia ja makkaraa), minä valmistin keittiössä alkuruuaksi paahdettuaparsaa fetajuustokuorrutteella
Nypi lohesta ruodot ja pyyhi kalafile siistiksi. nippu vihreää parsaa (n. Leikkaa kolmeen samankokoiseen palaan, asettele palat uunivuoan pohjalle, rouhi päälle suolaa ja mustapippuria
Ohjeen mukaan suolasin ja pippuroin leikkeet molemmin puolin leikkuulaudalla. -Tikkurasia putosi tietenkin alalaatikkoon ja kesti kymmenen minuuttia kerätä miljoona hammastikkua kaiken roinan keskeltä
J. o. u. l. m. a. s. i. j. e. n. v. t. k. p. y. h. ,. r. ä. A. ö. g. O. L. E. M. d. -. b. K. Y. N. H. S. f. c. P. R. (. ). T. I. 3. 5. 6. 1. 2. 0. 4. V
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.