H. o. l. a. c. h. i. s. y. u. ,. m. t. e. n. k. r. ä. T. b. g. p. (. v. j. ). S. -. E. ö. d. K. z. G. J. N. w. C. 8. 2. 1. 3. /. ½. L. 0. 5. P. 4. B. x. 6. D. M. ) l. t l
Kuten maukasta gazpacho-keittoa, joka valmistuu nopeasti arki-iltanakin. Kauan pidin tämän blogin kuvana edellisen gazpacho-postaukseni kaunista ja värikästä kansikuvaa
Gazpachoa meillä syödään joka kesä kun lämpömittari kipuaa hellelukemiin. Gazpacho on yksi niistä lukemattomista ruoista, joita teen ilman reseptiä ja joiden ainekset vaihtelevat joka valmistuskerralla
Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja paloittele kurkku, paprika, sipulit sekä basilika. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja kaada joukkoon tomaatinmehu sekä öljy ja mausteet
K. o. s. k. a. n. y. t. h. ä. j. m. e. l. i. ,. r. g. N. u. v. p. G. z. c. -. S. d. T. V. ö. L. O. A. 1. /. 4. H. E. f. M. (. ). J. R. b. 6. 8. 3. 2. P. 0. d l. t l
T. o. i. s. e. t. a. p. k. j. l. v. m. n. ,. g. z. c. h. y. ö. A. r. u. ä. M. G. 1. 0. 4. 3. 2. b. L. d. P. S. R. 8. N. E. J. I. f. w. C. B. q. x. -. '
Tiedostan tämän tosiasian, mutta päädyin silti tekemään Gazpachoa. Luin reseptin Gullichsenien Safkaa-kirjasta, jossa gazpachon rinnalle tarjottavaksi oli ohje avokadotahnasta
Tänään kesäaurinkoa löytyi lounaslautaseltani keltaisen gazpachon muodossa. Sileäksi soseeksi ajettu gazpacho taas ei minulle yksinkertaisesti käy, mutta sekin on makuasia
Tiedostan tämän tosiasian, mutta päädyin silti tekemään Gazpachoa. Luin reseptin Gullichsenien Safkaa-kirjasta, jossa gazpachon rinnalle tarjottavaksi oli ohje avokadotahnasta
Ammoisina aikoina gazpacho on hierretty isossa morttelissa, mutta sellaisen ja viitseliäisyyden puutteessa tein, kuten espanjalaisetkin nykyään tekevät, eli laitoin ensin paprikapalat vesitilkan kanssa tehosekoittimeen ja annoin terän laulaa hetkisen
Ellei sitten ole kyse kylmästä keitosta, kuten vaikka gazpachosta. Yläkerran Herra suhtautuu ajatukseen kurkusta gazpachossa jokseenkin samoin kuin Saudi-Arabia ajatukseen naispresidentistä
Gazpacho on alun perin Andalusiasta tullut kylmä keitto. Alkuperäinen gazpacho oli kuulemma leipäkeitto, joka valmistettiin yhdistämällä kuivahtanutta leipää, valkosipulia, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa
Gazpacho on alkuperältään leipäkeitto, mikä syntyi kun yhdistettiin kuivahtanutta vaaleaa leipää, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa sekä valkosipulia
Alkukesän ruokalehdissä oli useampikin gazpacho-ohje. Tsekkasin ohjetta myös keittokirjoista, mutta päätin noudattaa 3/2012 Maku-lehden Svarfvarsin gazpacho-ohjetta, kun tein juhannukseksi keittoa alkuruoaksi
Niinhän se on Pekka Heikkisen puu-uunileipäkin kovaa pinnasta, mutta pehmeää sisältä. Tammikuu on niin terveellinen kuukausi, että tein pataleivänkin pelkästään ruisjauhoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.