H. o. l. a. c. h. i. s. y. u. ,. m. t. e. n. k. r. ä. T. b. g. p. (. v. j. ). S. -. E. ö. d. K. z. G. J. N. w. C. 8. 2. 1. 3. /. ½. L. 0. 5. P. 4. B. x. 6. D. M. ) l. t l
Kuten maukasta gazpacho-keittoa, joka valmistuu nopeasti arki-iltanakin. Kauan pidin tämän blogin kuvana edellisen gazpacho-postaukseni kaunista ja värikästä kansikuvaa
Gazpachoa meillä syödään joka kesä kun lämpömittari kipuaa hellelukemiin. Gazpacho on yksi niistä lukemattomista ruoista, joita teen ilman reseptiä ja joiden ainekset vaihtelevat joka valmistuskerralla
Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja paloittele kurkku, paprika, sipulit sekä basilika. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja kaada joukkoon tomaatinmehu sekä öljy ja mausteet
K. o. s. k. a. n. y. t. h. ä. j. m. e. l. i. ,. r. g. N. u. v. p. G. z. c. -. S. d. T. V. ö. L. O. A. 1. /. 4. H. E. f. M. (. ). J. R. b. 6. 8. 3. 2. P. 0. d l. t l
T. o. i. s. e. t. a. p. k. j. l. v. m. n. ,. g. z. c. h. y. ö. A. r. u. ä. M. G. 1. 0. 4. 3. 2. b. L. d. P. S. R. 8. N. E. J. I. f. w. C. B. q. x. -. '
Tiedostan tämän tosiasian, mutta päädyin silti tekemään Gazpachoa. Luin reseptin Gullichsenien Safkaa-kirjasta, jossa gazpachon rinnalle tarjottavaksi oli ohje avokadotahnasta
Tänään kesäaurinkoa löytyi lounaslautaseltani keltaisen gazpachon muodossa. Sileäksi soseeksi ajettu gazpacho taas ei minulle yksinkertaisesti käy, mutta sekin on makuasia
sunnuntai 7. heinäkuuta 2013. Soppasunnuntai. maa-artisokkaa ja tryffeleitä. Erotuksena serkustaan latva-artisokasta (jolle se ei itseasiassa ole mitään sukua edes avioliiton kautta), kutsutaan maa-artisokkaa englanninkielessä Jerusalemin artisokaksi
Tiedostan tämän tosiasian, mutta päädyin silti tekemään Gazpachoa. Luin reseptin Gullichsenien Safkaa-kirjasta, jossa gazpachon rinnalle tarjottavaksi oli ohje avokadotahnasta
Kovin vegaani- ja kosherpitoisissa tunnelmissa mentiin myös tämän viikon Soppasunnuntaissa. Kevät on tänä vuonna ollut kovin oikukas ja muutamaan otteeseen on jo ihan oikeasti tullut epäiltyä, josko se jäisi välistä tänä vuonna kokonaan
Ammoisina aikoina gazpacho on hierretty isossa morttelissa, mutta sellaisen ja viitseliäisyyden puutteessa tein, kuten espanjalaisetkin nykyään tekevät, eli laitoin ensin paprikapalat vesitilkan kanssa tehosekoittimeen ja annoin terän laulaa hetkisen
Soppasunnuntai. kurpitsaa ja morcillaa. Soppasunnuntaissa oltiin tänään kuumeisia (ja laiskoja) ja otettiin inspiraatio suoraan El Chorrossa nautitusta kurpitsa-morcilla-annoksesta
Soppasunnuntai. lohikeittoa. Herrasmiehen Helsingissä asuessa vaelsimme usein sunnuntaikävelyllä lounaalle nykyisin jo edesmenneeseen ravintola Helsingeen
Gazpacho on alun perin Andalusiasta tullut kylmä keitto. Alkuperäinen gazpacho oli kuulemma leipäkeitto, joka valmistettiin yhdistämällä kuivahtanutta leipää, valkosipulia, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa
Soppasunnuntai. kukkakaalia ja vaniljaa. Soppasunnuntai on osoittautunut sikäli oivalliseksi keksinnöksi, että se on pakottanut kokeilemaan sellaisiakin vihanneshyllyn yksilöitä, joihin ei muuten olisi tullut tarttuneeksi
sunnuntai 8. syyskuuta 2013. Soppasunnuntai. kikherneitä. Kikhernettä käytetään Pohjois-Afrikan lisäksi myös paljon espanjalaisessa keittiössä ja se onkin tämän viikon soppasunnuntain raaka-aine
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.