Perinteisetmokkapalat (pellillinen). Tällä kertaa mokkapalat valmistuivat tytön synttäreille. Mokkapalat on aina varma valinta ja näitä on aika hankalaa pilata
)Ulkonäöllisesti nämä mokkapalat ei ollut kovin onnistuneet, tarkoitukseni oli hakea päälliseen tätä tyyliä,Kuva Kinuskikissalta mutta kuten arvelinkin niin mokkapalojen kuorrutteen pinta jämähtää niin nopeasti ettei se onnistu
Mokkapalat. Lapsi toivoi että teen isälleen suklaakakkua viime sunnuntaina isäinpäivänä, no leivoin mokkapaloja ja huh heijakkaa tulipas ihanan täyteläisiä ja suklaisia
Perinteiset nonparellit vaan kuuluu mokkapalojen päälle. Mokkapalat on meilläkin kestosuosikki, jostain syytä reseptiä en ole blogissa jakanut, joten nyt korjaantuu sekin
Todella näppärän kokoinen vuoka, johon leivoin tämän postauksen banaanimokkapalat. BANAANIMOKKAPALAT. koristele mokkapalat ennen kuin kuorrutus on kokonaan jähmettynyt
Ja onkohan siitä edes kahta viikkoakaan kun julistin miten mokkapalat ovat niin lastenkutsutasoa, auttamatta tämän ysäriskidin lapsuus ja sen takia totaalisen passé
Mokkapalat, täytettynä mokkavaahdolla – voiko näitä muka vastustaa. En ainakaan minä pystynyt, kun Kinuskileipomo Helmiina’s Bakery julkaisi tämän tapaisen reseptin nuorten tempauksessa
Perinteisetmokkapalat on hyvin helppo valmistaa ja tämä resepti on samanlainen pohjan osalta. Todella helppo resepti saada onnistumaan ja itse pidin näiden kinuskisien mokkapalojen mausta vielä enemmän seuraavana päivänä, kun mokkapalat olivat päivän saaneet olla rauhassa jääkaapissa maustumassa ja kylmässä
Ajattelin leipoa kaksosilleni jotakin herkkua ja mokkapalat tulivat ensimmäisenä mieleeni. Ja huomasin, että minullahan ei blogissani vielä ole mokkapaloja gluteenittomana
Ensiksi haluan pyytää anteeksi blogin hiljaiselosta. Koko kesä ja etenkin syksy on ollut täynnä kaikenlaista, etten vain ole ehtinyt paljoa leipomaan tai muutenkaan blogia päivittelemään
Meillä oli perus lihapullien vuoro taas välillä. Nämä kun ovat niin näppäriä paistelin tällä kertaa nämä pullaset pelkällä paistinpannulla, mutta rasvattomanpi vaihtoehto on paistaa pinta pannulla (tämäkään ei ole pakollinen vaihe) ja laittaa uuniin 200 asteeseen kymmeneksi minuutiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.