Mokkapalat on aina varma valinta ja näitä on aika hankalaa pilata. Yhteen aikaan tein melko usein mokkapaloja, mutta nyt edellisestä kerrasta oli vierähtänyt varmasti reilusti yli vuosi
Aina löytyy joku hyvä tekosyy leipoa ja eilen se oli Täydellisten naisten viimeinen jakso. )Ulkonäöllisesti nämä mokkapalat ei ollut kovin onnistuneet, tarkoitukseni oli hakea päälliseen tätä tyyliä,Kuva Kinuskikissalta mutta kuten arvelinkin niin mokkapalojen kuorrutteen pinta jämähtää niin nopeasti ettei se onnistu
Nyt kuitenkin, kun olen sairastanut jo useamman viikon, ja haju- sekä makuaistit ovat tipotiessään, teki mieli jotain voimakkaamman makuista, josta saattaisin edes jotain maistaa
Mokkapalat. Lapsi toivoi että teen isälleen suklaakakkua viime sunnuntaina isäinpäivänä, no leivoin mokkapalojaja huh heijakkaa tulipas ihanan täyteläisiä ja suklaisia
Luovutin, kun aina pohjat jäi littanoiksi tiiliskiviksi, eikä makukaan ollut kummoinen. Mokkapalat on olleet mulle vuosikausia punainen vaate, enkä ole kyllä moisia edes yrittänyt leipoa yli kymmeneen vuoteen
Perinteiset nonparellit vaan kuuluu mokkapalojen päälle. Mokkapalat on meilläkin kestosuosikki, jostain syytä reseptiä en ole blogissa jakanut, joten nyt korjaantuu sekin
Ja onkohan siitä edes kahta viikkoakaan kun julistin miten mokkapalat ovat niin lastenkutsutasoa, auttamatta tämän ysäriskidin lapsuus ja sen takia totaalisen passé
Perinteisetmokkapalat on hyvin helppo valmistaa ja tämä resepti on samanlainen pohjan osalta. Todella helppo resepti saada onnistumaan ja itse pidin näiden kinuskisien mokkapalojen mausta vielä enemmän seuraavana päivänä, kun mokkapalat olivat päivän saaneet olla rauhassa jääkaapissa maustumassa ja kylmässä
Ajattelin leipoa kaksosilleni jotakin herkkua jamokkapalat tulivat ensimmäisenä mieleeni. Ja huomasin, että minullahan ei blogissani vielä ole mokkapaloja gluteenittomana
Ensiksi haluan pyytää anteeksi blogin hiljaiselosta. Koko kesä ja etenkin syksy on ollut täynnä kaikenlaista, etten vain ole ehtinyt paljoa leipomaan tai muutenkaan blogia päivittelemään
Kastikkeenkin voi tehdä erikseen ja kaataa lihapullien päälle vasta kun kaikki on jo lautasella. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile tasaisen kokoisia pyörykoitä kostutetuin käsin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.