Viikonlopun herkuksi tein tälläisen rahkatortun ja halusin ehdottomasti nähdä vähän vaivaa ja tehdä tästä juhlavamman persikalla, vadelmilla ja kiilteellä
Kiitos Familian, saimme jälleen pöytäämme jotain todella herkullista ja erikoista. Iberico-porsaan secreto oli meille täysin uusi tuttavuus ja hetken ihmettelyn jälkeen selvisi, että secreto on jonkinlainen lihanleikkaajan salainen leikkuu
Mascarpone-mansikkamaljatJos mulla olis enemmän tilaa keittiössä, ostelisin kaikenlaisia maljojajajälkiruokakulhoja, joihin voisi tehdä kerrosjälkkäreitä
Toki jotain pientä, sitä sun tätä, on tullut tehtyä keittiönkin puolella, mutta tänne asti ne eivät ole vielä eksyneet, kunnes sitten nyt, vihdoin ja viimein
Tiesin kyllä (lähinnä Aku Ankasta ja teinisarjoista) amerikkalaisesta Valentinen päivästä, mutta nimenomaan ystävänpäivään minulla ei ole tullut mitään tunnesidettä
Laitetaan pakkaseen ja kun seos on sopivasti jäähtynyttä, ei siis täysin jäässä, lisätään paketti mascarponea, sekoitetaan mahdollisimman vähän ja nautiskellaan
Tämä jälkiruoka sopii hyvin pääsiäisen ruokahetkiin, koska persikoissa on pääsiäisen tunnusväriä keltaista ja mascarpone tuo jälkiruokaan hieman happamuutta
Pari päivää sitten, tiskikonetta tyhjentäessä, makustelin ajatuksella mustikkamurupiirakasta, missä olisi täytteenä mascarponea =P Tänään ajatuksesta tekoihin, eli testiversion tekoon
Raparperi on ihana alkukesän herkku ja ennen juhannusta se on parhaimmillaan. Siirsin viime vuonna pihani raparperejä ja siksi niiden kasvu on hiukan jäljessä normaalista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.